NL
 
Werving en selectie
Accountancy & Control
Finance & Banking
ICT
HRM & Staf
Management & Directie
Supply Chain & Logistics
Sales & Marketing
FMCG & Foodservice
Techniek
Overige
 
Contactpersonen
Theo Collin
Theo Collin / Sjoerd Kampinga
Sjoerd Kampinga
 
Detacheren
HRM
ICT
Finance
 
HR Dienstverlening
Gratis P&O Quickscan
Interim HR Ondersteuning
Ziekteverzuim & Spoor 1 en 2 trajecten
Loopbaan begeleiding
Overige P&O diensten
Home Inloggen op mijn HCM Aanmelden Contact

Werving en selectie

Een professionele werving en selectie is voor iedere organisatie een kritische succesfactor. Met de juiste medewerker, op de juiste plaats, met de juiste competenties en vaardigheden, met de juiste instelling en ambitie, met de juiste arbeidsvoorwaarden, daarmee begint het immers bij iedere organisatie of veranderingsproces.

De enig juiste investering

Geen correcte match met een medewerker kost niet alleen een onderneming handen vol geld. Niet enkel "out of pocket" kosten spelen een rol. Nee, veel meer aspecten dan u wellicht zou denken! Maar ook de kandidaat zelf laat bij een foute beslissing vaak een enorme veer. En wat te denken van alle ongewenste bijkomende sores.

Kortom voldoende redenen om dit proces samen met een professionele organisatie op te pakken. En uiteraard is Human Capital Match een dergelijke organisatie voor u.

Ondersteuning aan HRM én kandidaten

Wij ondersteunen en adviseren HRM organisaties, directeuren en ondernemers o.a. in het totale werving en selectieproces. Ook kandidaten kunnen rekenen op een zorgvuldige procedure. Uiteindelijk moet er een match tot stand komen tussen beide partijen.

Grote database met professionals

Inmiddels vonden ruim 9.000 professionals de weg naar de database van Human Capital Match. Allemaal uitstekende kandidaten in hun verschillende carrière momenten.

Naast een grote database met professionals is het minstens zo belangrijk om over een breed netwerk van contacten te beschikken. HCM beschikt zelf over een breed landelijk netwerk van contacten over bijna alle branches. Dit gekoppeld aan het ruime netwerk van onze gerenommeerde partners in HRM dienstverlening mogen zowel kandidaten als opdrachtgevers op uitstekende resultaten rekenen.

Contact

In alle gevallen komen wij graag in aanraking met kandidaten en organisaties die zich aangesproken voelen tot onze zorgvuldige aanpak. Zeker niet alle vacatures vermelden wij op onze site. En zeker niet alle kandidaten hebben hun volgende carrière stap reeds gezet.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk via de button Contact met ons in contact te treden. Uiteraard kunt u zich als kandidaat ook direct aanmelden middels de button Aanmelden of natuurlijk direct doorklikken op één van onze vacatures via de button Alle vacatures  op deze website.

Voor meer informatie

Voor meer informatie over onze aanpak bij werving en selectie en haar voorwaarden klikt u gerust op "Voor uw organisatie" aan de linker zijkant van deze website.
Links Onze partners Over HCM Werken bij HCM
Topvacatures
HOOFD ADMINISTRATIE - ingevuld - 
in 
Veldhoven 
MANAGEMENT CONSULTANT 
in 
's-Hertogenbosch - landelijk - 
BUSINESS UNIT MANAGER  
in 
's-Hertogenbosch - landelijk - 
CONSULTANT Management Systemen 
in 
Rotterdam 
ADVISEUR - MVK - ingevuld - 
in 
Landelijk 
ENGINEER PRODUCTIE  
in 
Omgeving EINDHOVEN 
BANKWERKER -gevorderd - 
in 
Eindhoven e.o. 
LASSER TIG - gevorderd - INGEVULD  
in 
Eindhoven e.o. 
BUSINESS UNIT MANAGER - ingevuld - 
in 
omg. Eindhoven 
QUALITY ENGINEER -ingevuld- 
in 
omg. Eindhoven 
Alle vacatures
RSS
Referenties & Opdrachtgevers

Vacatures + kosten besparen

Bent u geïnteresseerd hoe er kosten kunnen worden bespaard bij het invullen van uw vacature. Neem dan contact met ons op!

Bel direct voor een afspraak met: Theo collin 040-3030392  of 06-17114670

Of laat uw gegevens achter via info@humancapitalmatch.nl

Voor werkgevers

Goed luisteren naar de behoeften van je opdrachtgevers is van heel groot belang. En op die behoeften passen wij onze dienstverlening graag continu aan. Uniek in "recruitmentland": "Voor ieder budget een passende oplossing". Graag komen we met u in contact. Laat uw gegevens achter bij: info@humancapitalmatch.nl

Voor een directe afspraak bel met: Theo Collin  040-3030392  of  06-17114670

De juiste match

Als kandidaat kun je verzekerd zijn van een persoonlijk en betrouwbaar contact met onze senior consultants. Wij kennen de opdrachtgever en de vacature. Een juiste match is onze passie!

Gedragscode sitemap Powered by Otys Design by PXL © HCM 2018
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?