human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Assessments

Een betrouwbaar en professioneel inzicht in drijfveren, talenten en competenties

Wil jij een betrouwbaar en professioneel inzicht in jouw drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden? Wil je jouw carrière een boost geven, maar heb je geen goed idee waar of hoe te beginnen? Dan is een TMA Professioneel Assessment, gekoppeld aan een verhelderende bespreking van jouw resultaten dé oplossing. Een slimme investering die je heel veel relevant inzicht zal geven en uitstekend kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Neem regie over jouw eigen toekomst!

TMA Professional Assessments

TMA Professional Assessments is hét absolute topmodel als het gaat over Nederlandse Assessment modellen. Jaarlijks voert de TMA methode zo'n 200.000 assessments uit. Dit uitgebreide analysemodel zal jou een perfect inzicht geven in o.a. persoonlijkheid, gedrag, drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Als een geaccrediteerd TMA Professional begeleid ik jou persoonlijk door het hele proces. Na een persoonlijke intake bepalen we samen de juiste route. Van analyse tot het uiteindelijke zicht op de carrière die perfect bij jou past. We gaan samen op zoek naar die richting waar jij je goed en succesvol bij voelt. Waar jouw ambitie en talent helemaal tot z'n recht komt. Voor meer informatie over TMA Professional Assessments kun je op deze link klikken: Alles over TMA Professional Assements

Een krachtig en professioneel hulpmiddel bij persoonlijk inzicht en ontwikkeling

De TMA Professional Assessment Methode is een krachtig en professioneel hulpmiddel bij het analyseren en begeleiden van jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt een volledig inzicht in maar liefst 22 drijfveren met de daarbij horende 44 talenten. Jij krijgt daarnaast een helder beeld bij jouw ideale werkomgeving, je kwaliteiten en valkuilen, communicatievoorkeuren en tevens een goede beschrijving van je persoonlijkheid.

"Eye Opening" ervaring!

Met al deze inzichten kunnen we gaan onderzoeken en bekijken welke competenties jij kansrijk kunt ontwikkelen vanuit jouw intrinsieke motivatie. Om zodoende samen de passende richting te ontdekken voor jouw toekomst en succes. Al onze klanten noemen het unaniem een "Eye Opening" ervaring.

Ik leer jou graag kennen

Is jouw interesse gewekt? Dan leer ik je graag persoonlijk kennen. Bel of App mij via 040-2816855 of 06-17114670 o.v.v. “Assessments”. Mailen naar het emailadres theo.collin@humancapitalmatch.nl kan natuurlijk ook.

Gespreksessies voor Assessments en Loopbaancoaching worden verzorgd in onderling overleg van maandag t/m zaterdag. Je kunt ook gebruik maken van ons inschrijfformulier dat je kunt downloaden door te klikken op deze downloadlink: > Inschrijfformulier tbv Loopbaancoaching & Assessments 2020.pdf < of ga direct naar online inschrijven: Online inschrijven

Jouw investering

Een TMA Professional Assessment Traject wordt geheel individueel afgestemd en begeleid. De samenstelling van een individueel onderzoek en analyse kan o.a. bestaan uit een talenten-motivatie analyse, competentieprofilering, capaciteitenonderzoek of beroepsinteresse analyse. Kortom, alles wat nodig is om jouw persoonlijkheid en ontwikkeling goed in beeld te krijgen, kunnen we inzetten. Om wachttijden te voorkomen maken wij afspraken van maandag tot en met zaterdag.

Jouw financiële investering in een individueel TMA Traject bedraagt € 399,35. Hierbij is een rapportagebespreking opgenomen van ca. 2 uur. Het genoemde bedrag is inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Mocht je aansluitend toch nog de behoefte voelen aan meer loopbaancoaching dan wordt dit persoonlijk met je afgestemd. Iedere vraag en behoefte is immers anders en persoonlijk.

Jouw partner voor coaching en assessments
Theo Collin
06-17114670
theo.collin@
humancapitalmatch.nl

U zoekt, wij vinden!

Voor werkgevers en kandidaten

Samen met de werkgever zorgen voor een goed vacature profiel, met daarbij de juiste competenties. Samen met de kandidaat inzicht krijgen in de drijfveren, talenten, kennis en vaardigheden. Van talent naar duurzame performance.

In de slogan “U zoekt en wij vinden” zit derhalve onze echte passie. Het matchen van de juiste kandidaat op de juiste vacature. Goed onderzoeken welke loopbaan echt energie geeft en helemaal past. Dat is waar het echt om gaat. Dat is oprechte interesse!

  1. Werkgevers
  2. Kandidaten
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.