human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Over ons

Theo Collin

Recruiter, Headhunter en Consultant

Dank voor de interesse in mijn persoonlijk profiel. Ik ben een recruiter en headhunter met een oprechte passie voor dit mooie vak en de juiste match.

Mijn brede werkervaring maakt mij een professionele en prettige gesprekspartner voor veel organisaties. "Goed luisteren is het halve werk, de goede vragen stellen is de andere helft" is mijn slogan.
Gerichte focus, een professionele werkwijze en betrouwbaarheid zijn mijn persoonlijke kenmerken. Met een degelijke, persoonlijke intake en een transparante, betrokken aanpak zorg ik voor de perfecte match.

Mijn vakkennis en specialismen liggen o.a. op het vlak van Kwaliteitsmanagement, Certificering, Auditing, Engineering, Commercie, Management en HR. En dit hoofdzakelijk binnen de branches Techniek, Metaal, Industrie (productie), Zakelijke dienstverlening, IT, Groot- en Detailhandel, FMCG, Kennis Intensief en Zorg en Re-integratie.

Kortom, bent u op zoek naar een interim top recruiter, zijn er vacatures in te vullen of wilt u gewoon even met mij sparren over wervingsmogelijkheden of arbeidsmarktcommunicatie? Dan kom ik heel graag met u in contact. Ik ben gemakkelijk te bereiken via

06-17114670 of 040-3030392
theo.collin@humancapitalmatch.nl

Sjoerd Kampinga

Recruiter, Headhunter en Consultant

Meer dan 25 jaar heb ik ervaring in de ICT branche. Binnen Capgemini, PinkRoccade, Getronics en KPN heb ik verschillende managementfuncties bekleed. Als medeoprichter van Everest BV ben ik ruim 15 jaar actief geweest als HRM directeur.

Het invullen van ICT vacatures zoals die van softwareontwikkelaars, systeembeheerders, informatieanalisten, consultants, testers, projectleiders en projectmanagers is mijn kracht. Mijn specialisme is het invullen van Rapid Application Development (RAD) vacatures zoals Mendix, Blueriq, Outsystems, PEGA etc. Hierbij maak ik gebruik van een uitstekend breed netwerk en van alle moderne wervingsmethoden. Met een persoonlijke intake en een transparante en betrokken werkwijze zorg ik voor de perfecte match.

Met mijn ervaring en branchekennis kan ik u zeker van dienst zijn. De juiste kandidaat op de juiste plek is mijn ultieme passie!

Ook voor detacheringen binnen ICT bent u bij mij aan het juiste adres.

Kortom, bent u op zoek naar een interim top recruiter, zijn er vacatures in te vullen of wilt u gewoon even met mij sparren over wervingsmogelijkheden of arbeidsmarktcommunicatie? Dan kom ik heel graag met u in contact. Ik ben gemakkelijk te bereiken via

06-46710583 of 0492-477916
sjoerd.kampinga@humancapitalmatch.nl

Bent u op zoek naar de ideale partner voor recruitment en headhunting?
Theo Collin
06-17114670
theo.collin@
humancapitalmatch.nl

Sjoerd Kampinga
06-46710583
sjoerd.kampinga@
humancapitalmatch.nl

U zoekt, wij vinden!

Voor werkgevers en kandidaten

In de slogan “U zoekt en wij vinden” zit onze echte passie. Het matchen van de juiste kandidaat op de juiste vacature.

Samen met de werkgever de vacature goed inzichtelijk hebben. Samen met de kandidaat de ambities, kennis en vaardigheden goed in beeld krijgen. Dat is waar het echt om gaat.

En dat is waarom wij weten dat goed luisteren en de juiste vragen stellen zó belangrijk is.

  1. Werkgevers
  2. Kandidaten
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.