human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Over ons

Theo Collin

Recruiter, Headhunter, Loopbaancoach en Assessmentprofessional

Ik ben een Recruiter, Headhunter en HR Adviseur Arbeidsmarktontwikkeling. Tevens ben ik al ruim 12 jaar een Loopbaancoach en Assessmentprofessional. Daarnaast ben ik actief als Mental | Life coach en geef ik Meditatietrainingen en workshops. Dit werk doe ik met veel passie en vanuit een pure zingeving.

Mijn brede werkervaring en ruime levenservaring maakt mij een professionele en prettige gesprekspartner voor mens en organisatie. "Goed luisteren is het halve werk, de goede vragen stellen is de andere helft" is daarbij mijn slogan. Oprechte interesse dus!

Focus, een mensgerichte, professionele werkwijze en betrouwbaarheid zijn mijn kenmerken. Met een persoonlijke intake en een transparante, betrokken aanpak zorg ik als recruiter of headhunter voor de perfecte match. Als een TMA Assessment Professional en Loopbaan coach kan ik je een perfect inzicht geven in jouw drijfveren, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor heel veel mensen is onze assessmentaanpak "Life Changing"! Tevens ben ik geaccrediteerd lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches - NOBCO - 

Mijn vakkennis en specialismen liggen o.a. op het vlak van Kwaliteitsmanagement, Certificering, Auditing, Engineering, Commercie, Management en HR. En dit o.a. binnen de branches Techniek, Metaal, Industrie (productie), Zakelijke dienstverlening, IT, Groot- en Detailhandel, FMCG, Kennis Intensief en Zorg en Re-integratie.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach of een assessment professional? Of ben je op zoek naar een recruiter, talentfinder of headhunter? Zijn er vacatures in te vulllen? Of wil je met mij sparren over wervingsmogelijkheden en arbeidsmarktcommunicatie? Dan kom ik graag in contact. Bel of mail me of stuur een appje.

06-17114670 of 040-2816855
theo.collin@humancapitalmatch.nl

Sjoerd Kampinga

Recruiter, Headhunter en Consultant

Meer dan 25 jaar heb ik ervaring in de ICT branche. Binnen Capgemini, PinkRoccade, Getronics en KPN heb ik verschillende managementfuncties bekleed. Als medeoprichter van Everest BV ben ik ruim 15 jaar actief geweest als HRM directeur.

Het invullen van ICT vacatures zoals die van softwareontwikkelaars, systeembeheerders, informatieanalisten, consultants, testers, projectleiders en projectmanagers is mijn kracht. Mijn specialisme is het invullen van Rapid Application Development (RAD) vacatures zoals Mendix, Blueriq, Outsystems, PEGA etc. Hierbij maak ik gebruik van een uitstekend breed netwerk en van alle moderne wervingsmethoden. Met een persoonlijke intake en een transparante en betrokken werkwijze zorg ik voor de perfecte match.

Met mijn ervaring en branchekennis kan ik u zeker van dienst zijn. De juiste kandidaat op de juiste plek is mijn ultieme passie!

Ook voor detacheringen binnen ICT bent u bij mij aan het juiste adres.

Kortom, bent u op zoek naar een interim top recruiter, zijn er vacatures in te vullen of wilt u gewoon even met mij sparren over wervingsmogelijkheden of arbeidsmarktcommunicatie? Dan kom ik heel graag met u in contact. Ik ben gemakkelijk te bereiken via

06-46710583
sjoerd.kampinga@humancapitalmatch.nl

Sandra Need

Stress en Burn-out Coach

Mijn specialisatie ligt in alles wat met stress en burn-out te maken heeft. Om jouw herstel te realiseren werk ik vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik kijk naar de mens als geheel, zowel lichamelijk als ook geestelijk. Deze twee staan immers in nauwe verbinding met elkaar, waarbij een goede balans van optimaal belang is voor een goed herstel.

Gecombineerd met mijn kennis over darmvitaliteit voor je immuunsusteem en de helende kracht van voeding bij stress en burn-out ontwikkel je nieuwe inzichten voor een snel en duurzaam herstel.

06-29101949 
sandra@coachpraktijkeindhoven.nl

PARTNER VOOR : Recruitment Headhunting Assessments Loopbaancoaching
Theo Collin
06-17114670
theo.collin@
humancapitalmatch.nl

Sjoerd Kampinga
06-46710583
sjoerd.kampinga@
humancapitalmatch.nl

U zoekt, wij vinden!

Voor werkgevers en kandidaten

Samen met de werkgever zorgen voor een goed vacature profiel, met daarbij de juiste competenties. Samen met de kandidaat inzicht krijgen in de drijfveren, talenten, kennis en vaardigheden. Van talent naar duurzame performance.

In de slogan “U zoekt en wij vinden” zit derhalve onze echte passie. Het matchen van de juiste kandidaat op de juiste vacature. Goed onderzoeken welke loopbaan echt energie geeft en helemaal past. Dat is waar het echt om gaat. Dat is oprechte interesse!

  1. Werkgevers
  2. Kandidaten
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.