human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Voor Kandidaten

Dank voor jouw interesse in onze vacatures. Wij zijn 2 zeer ervaren recruiters met een uitstekende staat van dienst en ieder z’n eigen specialisme. Onze opdrachtgevers kennen we door en door. En dat geldt ook voor hun vacatures. Wij werken altijd vanuit het gegeven dat een werkgever ons een feitelijke vacature in opdracht heeft gegeven. Dus geen loze beloftes! We begeleiden jou graag door het hele vacature proces. Want jouw succes is ook ons succes.

Ben jij van mening dat één van onze vacatures jou op het lijf geschreven is, aarzel dan niet en solliciteer op jouw nieuwe droomjob. Tijdens een persoonlijk intakegesprek nemen we graag de tijd voor je. Aansluitend stemmen we altijd samen met jou af wat de volgende stap wordt.

Bij ons kun je ook terecht als je meer inzicht wil krijgen in jouw persoonlijke carièrekansen en ontwikkeling. Diepgaand inzicht in jouw drijfveren, welk werk je echt energie geeft en welke talenten jij optimaal kunt inzetten gaat jou uitstekend ondersteunen in het bereiken van een succesvolle loopbaan.

Heb je vragen of wil je meer info? Aarzel dan niet en bel of mail ons.

✆ +31 (0)40 281 68 55 Algemeen
✆ +31 (0)6 46 71 05 83 voor Sjoerd Kampinga
✆ +31 (0)6 17 11 46 70 voor Theo Collin
info@humancapitalmatch.nl

MAKING CARREERS POSSIBLE

Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij heel graag naar jouw ambities en uitdagingen. Als ervaren recruiters is het onze passie om bij iedere vacature de juiste persoon te vinden en bij ieder persoon de juiste vacature. Onze brede werkervaring en ruime levenservaring maakt ons tot een professionele en prettige gesprekspartner voor organisatie en kandidaat.

Contactgegevens

Postbus 7947
5605 SH Eindhoven

T+31 (0) 40 281 68 55
E mail ons

U zoekt, wij vinden!

Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.