human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Inschrijven voor Loopbaancoaching e/o TMA Professional Assessment Traject

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor één van de Loopbaan Coachroutes en/of voor een TMA Professional Assessment Traject. Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen nemen we z.s.m. contact met je op om e.e.a. met je door te nemen. Mocht je nog twijfelen of heb je nog aanvullende vragen aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Theo Collin kun je bellen op 040-2816855 of 06-17114670.
Telefonische kennismaking met Theo Persoonlijke kennismaking met Theo Loopbaan Coachtraject met Theo Individueel TMA Professional Assessment Traject + Assessmentbespreking
Particulier Bedrijf
Human Capital Match neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Op deze pagina staat het privacy reglement van Human Capital Match (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.
Ja
PARTNER VOOR : Recruitment Headhunting Assessments Loopbaancoaching
Theo Collin
06-17114670
theo.collin@
humancapitalmatch.nl

Sjoerd Kampinga
06-46710583
sjoerd.kampinga@
humancapitalmatch.nl

U zoekt, wij vinden!

Voor werkgevers en kandidaten

Samen met de werkgever zorgen voor een goed vacature profiel, met daarbij de juiste competenties. Samen met de kandidaat inzicht krijgen in de drijfveren, talenten, kennis en vaardigheden. Van talent naar duurzame performance.

In de slogan “U zoekt en wij vinden” zit derhalve onze echte passie. Het matchen van de juiste kandidaat op de juiste vacature. Goed onderzoeken welke loopbaan echt energie geeft en helemaal past. Dat is waar het echt om gaat. Dat is oprechte interesse!

  1. Werkgevers
  2. Kandidaten
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.