human capital match
Making careers possible
human capital match
Making careers possible

Outplacement, loopbaancoaching, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding

Persoonlijk en Professioneel Loopbaan of Outplacement Traject

Outplacement, loopbaancoaching, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding kennen verschillende én overlappende aspecten die horen bij een professioneel loopbaan of outplacement traject. Als gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches - Nobco -

Met behulp van de onderstaande doorlink lees je alles over hoe ons persoonlijk professioneel loopbaan of outplacement traject is opgebouwd, wat de kosten hiervan zijn en welk extra voordeel hier nu voor jou inzit. Ben jij toe aan een verandering van jouw loopbaan? Wil jij weten welke mogelijkheden er op de arbeidsmarkt zijn? Gebruik dan deze doorlink:  Persoonlijk Professioneel Loopbaantraject   en lees hoe jij jouw toekomst op een professionele manier kunt aanpakken. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we jou een keiharde korting van € 700 op ons complete 3-delig loopbaantraject mogen aanbieden. Pak die superkans en maak gebruik van dit mooie aanbod zolang ons kortingsbudget nog toereikend is en lees er alles over in deze doorlink:  Persoonlijk Professioneel Loopbaantraject 

Ontdek en benut jouw volledige potentieel!

Hoe maak jij de juiste keuzes zodat jouw ambities, kwaliteiten en talenten optimaal tot z'n recht komen? Hoe zorg jij ervoor dat jouw werk je energie geeft i.p.v. energie kost? Hoe voorkom jij het gevoel vast te zitten in jouw huidige werk of baan? Loopbaancoaching is bij deze vragen een beproefde en betaalbare oplossing. Samen gaan we jouw toekomst opnieuw inhoud en richting geven. Lees hieronder hoe wij dit samen met jou gaan aanpakken en wat jouw investering hierbij is. Het resultaat is doorgaans een "Eye-Opener en Life Changing".

Ik wil werk waar ik helemaal tot m’n recht kom

  • Zoek je meer uitdaging in je huidige werk?
  • Twijfel je eraan of je nog op de juiste werkplek zit?
  • Worden jouw talenten en ambities onvoldoende gezien?
  • Of wil je jouw carrière een boost geven, maar heb je geen goed idee waar of hoe te beginnen?

Kies dan voor een professionele loopbaancoach die jou gaat helpen. Een slimme investering die jou heel veel relevant inzicht zal geven en prima kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Neem regie over jouw eigen toekomst!

Wij gaan samen op zoek naar een carrière of beroepsrichting die optimaal bij je past. Een richting waar jij je goed en succesvol bij voelt. Een toekomst waar jouw ambitie en talent helemaal tot z’n recht kan komen.

Wat mag je verwachten?

Ik ondersteun en begeleid jouw persoonlijke ontwikkelingsproces. Een proces dat wordt ingezet om een voor jou wenselijke en duurzame verandering in je carrière te bevorderen. Je verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak “life-changing” of "eye-opening" zijn. Als loopbaancoach ben ik dé specialist om jou professioneel te ondersteunen bij een heroriëntatie op je werk of loopbaan. Met deze aanpak ga jij de juiste stappen doorlopen om tot weloverwogen keuzes en een juist vervolg te komen van jouw carrière.

We gaan dit bereiken door middel van gerichte gesprekken en het inzetten van passende oefeningen. Met behulp van het 4-Fasen Keuze Kwadrant Model ga je jouw carrière opnieuw inhoud en richting geven.

Ontdek en benut jouw volledige potentieel m.b.v. TMA Professional Assessments

Tevens ben ik o.a. een TMA Assessment Professional. TMA is hét absolute topmodel als het om Nederlands Assessment modellen gaat. Dit onderzoek gaat jou een perfect inzicht geven in o.a. persoonlijkheid, drijfveren, talenten en mogelijkheden. Ik begeleid je door jouw hele proces. Van analyse tot het uiteindelijke zicht op dé perfecte rol binnen jouw eigen organisatie of een carrière buiten de organisatie. Wil je alles weten over TMA Professional Assessments klik dan op deze doorlink: Alles over TMA

Ik leer jou graag kennen

Is jouw interesse gewekt? Dan leer ik je graag persoonlijk kennen. Bel of App mij via 040-2816855 of 06-17114670 o.v.v. “Loopbaancoaching”. Je kunt mij natuurlijk ook mailen via het emaliadres theo.collin@humancapitalmatch.nl 

Gespreksessies voor loopbaancoaching worden in onderling overleg verzorgd van maandag t/m zaterdag. Je kunt ook gebruik maken van ons inschrijfformulier, dat je kunt dowloaden door te klikken op deze doorlink: > Inschrijfformulier tbv Loopbaancoaching & Assessments 2020.pdf < of ga direct naar online inschrijven: Online inschrijven

Jouw investering

Jouw financiële investering bedraagt voor een Loopbaan Coach Traject € 115,20 per gesprekssessie van 1 1/2 uur. Iedere coachbehoefte is natuurlijk weer anders en individueel bepaald. De ervaring leert mij echter, dat je gemiddeld tussen de 3-5 gesprekken nodig hebt om een Coach Traject succesvol af te ronden. Een gespreksessies duurt ca. 1 1/2 uur. Indien een assessments nodig is, stemmen we dat in onderling overleg af en wordt die apart op aanvraag verzorgd.Tijdens een lopend coachtraject is telefonisch consult of emailwisseling verder gratis. Je kunt ook gebruik maken van ons complete Persoonlijke Professionele Loopbaantraject met een "overheidskorting" van € 700. Van € 1.398,85 nu voor € 698,85. Lees er alles over met deze doorlink:  Persoonlijke Professionele Loopbaancoachtraject

Een telefonische kennismaking met mij is - GRATIS -. Wil je een persoonlijke kennismaking van ca. 1 uur kan dat ook voor een financiële bijdrage van € 49,50. Tijdens deze kennismaking gaan we samen vaststellen welke vraagstelling en behoefte jij hebt bij jouw loopbaanontwikkeling. En in hoeverre een loopbaan coachtraject zinvol kan zijn voor jou. Hoe een loopbaantraject er specifiek gaat uitzien komt daarbij natuurlijk ook aan de orde.

Kies gewoon voor die loopbaan coachroute die het beste bij jou past! Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Jouw partner voor coaching en assessments
Theo Collin
06-17114670
theo.collin@
humancapitalmatch.nl

U zoekt, wij vinden!

Voor werkgevers en kandidaten

Samen met de werkgever zorgen voor een goed vacature profiel, met daarbij de juiste competenties. Samen met de kandidaat inzicht krijgen in de drijfveren, talenten, kennis en vaardigheden. Van talent naar duurzame performance.

In de slogan “U zoekt en wij vinden” zit derhalve onze echte passie. Het matchen van de juiste kandidaat op de juiste vacature. Goed onderzoeken welke loopbaan echt energie geeft en helemaal past. Dat is waar het echt om gaat. Dat is oprechte interesse!

  1. Werkgevers
  2. Kandidaten
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.